Od roku 1890
Konzerváreň "Serrats"
V roku 1890 založil José Serrats v Bermeo spoločnosť s cieľom zachovať a šíriť lahodné chute Biskajského zálivu. Vďaka výnimočnej kvalite rýb použil najmodernejšie techniky vtedajších popredných francúzskych konzervární, čo mu umožnilo rýchlo uviesť svoje výrobky na rôzne európske trhy.
V roku 1914 začala spoločnosť "Hijos de José Serrats" vyvážať na severoamerický trh.
V roku 1914 začala spoločnosť "Hijos de José Serrats" vyvážať na severoamerický trh.
Play Video
Najnovšie ryby
Používajú sa len tie najlepšie suroviny, tuniak albacore a ančovičky sú najvyššej kvality. Špeciálne vybrané ryby a vždy s použitím tradičných rybolovných techník.
Remeselné spracovanie
Konzervovaný tuniak biely a ančovičky sa vyrábajú starostlivým ručným postupom, ktorý sa naučilo a vyvinulo päť generácií.
Táto starostlivá práca spolu s výberom najlepších surovín - rýb, oleja a obalov - zaručuje kvalitu našich výrobkov a pomáha nám dosiahnuť náš cieľ: konzervy výnimočnej kvality.
Táto starostlivá práca spolu s výberom najlepších surovín - rýb, oleja a obalov - zaručuje kvalitu našich výrobkov a pomáha nám dosiahnuť náš cieľ: konzervy výnimočnej kvality.
Moderné technológie
Naše zariadenia využívajú inovatívne technológie, ktoré nám umožňujú lepšie vyberať, pripravovať a udržiavať naše výrobky, aby sa k zákazníkom dostali v optimálnych podmienkach.
To nám v kombinácii s dôkladným a prísnym systémom kontroly kvality umožňuje byť si istí, že vysoká kvalita našich výrobkov spĺňa najvyššie štandardy na akomkoľvek trhu, či už domácom alebo medzinárodnom.
To nám v kombinácii s dôkladným a prísnym systémom kontroly kvality umožňuje byť si istí, že vysoká kvalita našich výrobkov spĺňa najvyššie štandardy na akomkoľvek trhu, či už domácom alebo medzinárodnom.